#

NextBlink

Izgradnja digitalnih proizvoda od početka do kraja.

Zajedno otkrivamo nove i kreativne načine za rešavanje problema s kojima se suočavate. Kroz takvu inovativnost, otključavamo potpuno novu budućnost za vaše poslovanje.

Izrađujemo prilagodljiva tehnološka rešenja koja će vam pomoći da izgradite uspešnu poslovnu strategiju, olakšate svoje poslovanje i dovedete svoju e-trgovinu do savršenstva.

Pogledajte kako pomažemo našim klijentima da se razviju.

Portfolio

Naše usluge

Softver po zahtevu

Razvijamo aplikacije koje rade besprekorno na svim popularnim pretraživačima i isporučuju odlicno UX/UI iskustvo sa jasnim logičkim rasporedom i mobilnom adaptacijom. Uzimajući u obzir sve vaše trenutne zahteve, preporučujemo optimalno rešenje koje će zadovoljiti vaše specifikacije. Takođe ističemo mogućnosti i ideje da olakšamo sve potrebe koje se mogu pojaviti u budućnosti.

IT Konsalting

U zavisnosti od potreba i zahteva vašeg projekta, mi ćemo odrediti i preporučiti optimalno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Pored toga, radimo istraživanja i predlažemo oprimalnog saradnika koji će vam pomoći da ostvarite svoju viziju i postignete svoje ciljeve.

Podrška i optimizacija

Uz pomoć naših stručnjaka, vaša kompanija može da prođe kroz laganu i komfornu transformaciju fokusiranu na održivost i poboljšanje performansi.

Skillful coaching

Pomoći ćemo vam da koristite pravi proces i pronađete pravu ulogu za svakog člana tima. Proširićemo horizont članova vašeg tima, izgraditi njihove veštine i povećati njihovo samopouzdanje.

E-Commerce

Kada je u pitanju dizajn web-sajtova, svojim klijentima nudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Uz našu visokokvalitetnu uslugu, garantujemo da će iskustvo kupovine uz korišćenje našeg softvera biti prijatno i bez stresa.

Testiranje softvera

QA testeri su tu da uvedu duboko razumevanje softvera i njegovih glavnih koncepata kako bi osigurali da vaši digitalni proizvodi generišu trajnu vrednost. Posvećeni smo tome da naučimo sve o vašem poslovanju i zadovoljimo potrebe vaših klijenata. Tokom ovog procesa, naš QA tim analizira softver, prepoznaje potencijalne rizike, priprema neophodne podatake, dokumentuje i izvršava testove kako bi osigurao pouzdanost proizvoda i smanjio šanse da se pojave problemi u korišćenju.

image
image

Kako radimo?

Sve počinje sa idejom kako da popravite svoje poslovanje. Završava se potpuno obimnim rešenjem koje donosi stvarnu poslovnu vrednost.

Slušamo. Isporučujemo.
Inoviramo. Inspirišemo.

Bez obzira da li ste startup koji traži aplikaciju za potrošače ili globalna kompanija koje želi da reši poslovni problem koji će uticati na vašu celu organizaciju, mi možemo da obezbedimo detaljnu analizu i tehničku ekspertizu neophodnu da bi vaša vizija postala stvarnost.

Kontaktirajte nas